Print

Thank You Mother India

Noteer in je agenda: Ieder jaar van 1 sept t/m 31 januari. 

Thank You Mother India is een wereldwijd event waarbij mensen samenkomen om geld in te zamelen voor hulpprogramma's in India. In deze laatste maanden van dit jaar zijn alle yogastudio's en -leraren van alle stijlen, uit alle steden en landen uitgenodigd om samen in actie te komen.

Laten we samen een verschil maken!

 

Kijk hier voor de deelname van Nederlandse scholen van afgelopen jaar: www.yogagivesback.org/tymi

Dankzij de gulle steun van onze supporters in het najaar van 2012 kan YogaGivesBack nu moeders en kinderen in India direct ondersteunen met Micro-kredieten en onderwijsfondsen. Hieronder een korte inspirerende video hierover.Wij nodigen je daarom nu uit voor het jaarlijkse "Thank You Mother India" event wereldwijd wordt georganiseerd om de ondersteuning van vrouwen en kinderen in India mogelijk te maken en te vergroten. Ieder jaar is het "Thank You Mother India" event van 1 september t/m 31 januari het volgende jaar, met als doel met de deelnemers van alle landen samen 50.000 dollar (40.000 euro) in te zamelen. 

Informatie over het event van dit jaar is te vinden op onze Facebook pagina.

 

THANK YOU MOTHER INDIA

Thank You Mother India (TYMI) is één van de vele initiatieven van Yoga Gives Back om geld in te zamelen voor arme vrouwen en kinderen in India. Dit is een wereldwijde actie met als doel om binnen 3 maanden € 60.000,- op te halen.  
We willen onze dankbaarheid tonen aan Moeder India voor het grote cadeau dat YOGA voor ons is. We doen daarbij een beroep op de karma yoga van alle studio's en docenten uit de diverse yogadisciplines, in elke stad en in elk land, om met ons mee te helpen bij de ondersteuning van de allerarmste vrouwen en kinderen in India.

Hoe kan je mee doen? Er zijn twee manieren waarop je deel kunt nemen aan Thank You Mother India:

-          Het is mogelijk iets te organiseren tussen 1 september en 31 december om geld in te zamelen voor Thank You Mother India. Host bijvoorbeeld een speciale yogales ter ere van Moeder India, organiseer een mooi event,  betrek je vrienden of buurt bij een leuke actie en haal zo veel mogelijk geld op.

-          Uiteraard kan je ook helpen zonder een actie te organiseren. Wordt Thank You Mother India sponsor. Elk bedrag is welkom, dit laten we helemaal vrij.

Uiteraard zijn we erg benieuwd naar jouw actie, dus laat ons zeker weten wat je hebt georganiseerd en hoeveel je hebt opgehaald. Als je dit doet, zullen iedereen informeren op onze Yoga Gives Back website en Facebook pagina. Daarnaast krijg je een vermelding van jouw studio met logo en weblink op onze website. Om ons te informeren kan je een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Wat moet je doen om het ingezamelde geld mee te laten tellen voor Thank You Mother India?

-          Mail ons je studionaam, een korte samenvatting van je actie en het ingezamelde bedrag voor 31 december ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )

-          Maak het ingezamelde bedrag over op onderstaand rekening nummer o.v.v. 
“TYMI [JAAR] – studionaam” voor 31 december 
Rekeningnummer (IBAN): NL20 RABO 0340 4743 51

Graag willen we benadrukken dat 100% van je donatie rechtstreeks gaat naar de YGB campagne ter ondersteuning van arme vrouwen en kinderen in India.

Om je te helpen bij de publiciteit vind je promotiemateriaal (poster en een aantal flyers). Laat het ons weten als je meer posters of flyers nodig hebt, dan sturen we je deze op

We kijken er zeer naar uit om dit jaar samen met jou een groot succes te maken van het "Thank You Mother India" wereldwijde event en voor zoveel mogelijk vrouwen en kinderen in India een verschil te maken!

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Alvast super bedankt voor je medewerking!

Doe mee!

Doe mee en meld je vandaag nog aan om een evenement te organiseren of sponsor te worden. Dat kan via de website van onze Amerikaanse zusterorganisatie: www.yogagivesback.org/tymi. 
Natuurlijk word je ook met logo en weblink op de Nederlandse Yoga Gives Back website vermeld. Na aanmelding krijg je van ons verdere informatie over organisatie, en materialen waarmee je publiciteit kunt maken.

Het is mogelijk iets te organiseren op een datum tussen september en december. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt of even wilt overleggen!

We kijken er zeer naar uit om dit jaar samen met jou een groot succes te maken van het "Thank You Mother India" wereldwijde event en voor zoveel mogelijk vrouwen en kinderen in India een verschil te maken!

We kijken er zeer naar uit om dit jaar samen met jou een groot succes te maken van de "Thank You Mother India" dag, en voor zoveel mogelijk vrouwen en kinderen in India het verschil te maken!

Het Thank You- Mother India project is in oktober 2010 gestart door YGB ambassadeur Jorgen Christiansson van Omkar108 Yoga en zijn leerling, yoga blogger Peter A. van Mahamondo in Los Angeles. In het jaar daarna ontwikkelde Yogagivesback.org het evenement tot een zeer succesvolle wereldwijde bijeenkomst. Dit jaar doen er wereldwijd nog meer mensen mee, (YogaGivesBack.nl voor de eerste keer!). Laten we samen hard ons best om dit bijzondere evenement ook in Nederland en België op de kaart te zetten. Hopelijk wordt het een mooie jaarlijkse traditie.


 

 

De volgende studio's willen we graag hartelijk bedanken voor hun deelname in 2012:

  De Yoga Studio                        Eindhoven 9-29-2012 chanting, mindfulness, the power of yoga, relaxation  
  Yogaplace                           Maastricht  AND Sittard
9-29-2012 yoga classes  
 

Astanga Yoga School                         Amsterdam 9-29-2012 workshop yoga for women  
  DeKleineHorizon                         Zwolle 9-29-2011 Kids, Adults yoga  
  Yoga Spirit                                Leiden 9-29-2012 Yoga, Meditation classes  
  Pilar Studio                                 Voorburg 9-29-2012    
  Flow'er Lifestyle Coaching                           Middelburg 9-29-2012 Yoga classes  
  DruYogaVayu                           Amersfoort 9-30-2012 mantra workshop and meditation
 
  AsmiKinderyoga                          Amsterdam 9-29-2012 Kinderyoga  
  Bamboe Hart                                   's-Hertogenbosch 29-9-2012 and    30-9-2012 intense relaxation  
  Joy of Yoga                                     Deurne 9-29-2012 yoga all levels  
  Body and Beyond                              Huizen 9-29-2012 hatha yoga  
  adg-anja                                           Zuidermeer 9-29-2012 yoga  
  ProActief                                          Almere 9-29-2012 yoga  
  LeYoga                                    Apeldoorn 9-29-2012 yoga  
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,                     Asten 28 en 29 sept Yin Yoga  
  Ashtanga Space                             Brussels 10-14-2012 asthanga yoga, lovingkindness meditation, vegetarian lunch  
  Studio Kamalaya                         Mol,  België 23-9-2012 week of yoga